Ti Sento Milano sieraden koop je bij Juwelier Niels Christoffels in Zeewolde.

Ti Sento Milano omarmd Italiaanse vrouwlijkheid en elegantie al vanaf de introductie van haar eerste collectie sieraden in 2003. De sieradenlijn van Ti Sento Milano neemt een aanzienlijke plaats in op de sieradenmarkt door de hoge productiekwaliteit en de aantrekkelijke prijspositionering. Ze creëren twee keer per jaar nieuwe sieradencollecties die bij ieder modeseizoen passen en voor elke gelegenheid gedragen kunnen worden.

De collecties van Ti Sento Milano zijn een werkelijke must-have voor alle vrouwen en in meer dan 30 landen te koop. In een constante stroom worden nieuwe stijlen en ontwerpen aan hun collectie toegevoegd, waardoor het Mix & Match-principe zich voortdurend uitbreidt. Zo kan je combinaties maken die bij jouw persoonlijke smaak passen door ringen, hangers en oorbedels met elkaar te combineren. De collecties bevatten diverse armbanden, colliers, hangers, ringen en oorbellen in diverse ontwerpen en kleuren.

Lees verder >>

TI SENTO – Milano Atelier

Het TI SENTO – Milano Atelier word door het bedrijf zelf beschreven als een plek vol tegenstellingen. De werktafels schijnen vol te liggen met zilver en gekleurde stenen en ze proberen focus te combineren met energie en stilte met opwinding. Een zeer creatief en explosief proces.

De goudsmeden brengen de juwelen tot leven. Dit doen ze anders dan andere goudsmeden, als we de beweringen van Ti Sento Milano zelf mogelijk geloven. De goudsmeden volgen hun hart en creëren elegantie met een twist. Ze werken niet of nauwelijks met goud maar voornamelijk met zilver. Hier hebben ze bewust voor gekozen en ze waren de eersten die zilver de liefde en aandacht gaven die het verdiend.

Ti Sento staat voor sieraden met een tijdloze stijl, die kracht uitstralen. Het ontwerpen en produceren wordt met de hand gedaan en in eigen huis waardoor de sieraden heel verfijnd ogen en vol met verbogen details zitten.

Bekijk de nieuwste collectie Ti Sento Milano sieraden in onze vestiging in Zeewolde.

Ti Sento Milano sieraden koop je bij Juwelier Niels Christoffels in Zeewolde.