Maurice Lacroix horloges – Luxe Zwitserse horloges

Maurice Lacroix produceert al sinds 1975 bijzondere horloges. Maurice Lacroix is een Zwitsers horloge merk, dat in de afgelopen tijd een vooraanstaande positie in de horlogemarkt heeft gekregen. Bij onafhankelijke tests scoren de horloges van dit merk altijd zeer goed. Maurice Lacroix horloges zijn prachtige horloges van top kwaliteit, zoals u zelf kunt bekijken op deze pagina.

Het bedrijf is een van de weinige onafhankelijke Zwitserse horlogemakers die eigen horloges en uurwerken produceert in hun eigen werkplaats gelegen in de Zwitserse Jura. Ieder Maurice Lacroix horloge wordt voor gebruik zorgvuldig geinspecteerd en geoptimaliseerd. Decoraties worden met de hand aangebracht omdat alleen ambachtelijk handwerk de gewenste kwaliteit garandeert. Dit maakt ieder Maurice Lacroix horloge een uniek uurwerk.

Maurice Lacroix Horloge Stijlen.

Maurice Lacroix horloges zijn beschikbaar in zowel moderne als klassieke stijlen. Naast edelstaal maakt dit merk ook gebruik van leder. Het schitterende ontwerp van deze uurwerken zijn een lust voor het oog. Het is het ontwerp en de vele details dat de modellen zo’n waardevol uiterlijk geeft. De ontwerpen van dit merk zijn dan ook uniek in de horlogewereld. Wij bieden u een geweldige collectie herenhorloges en dameshorloges van Maurice Lacroix aan.

Hieronder hebben we de collecties voor u uiteengezet.

MAURICE LACROIX AIKON
De Aikon collectie is gebaseerd op een zogenaamd ikonisch horloge van dit merk, de Calypso. In het jaar 2016 heeft het merk besloten om deze horloges opnieuw in de markt te zetten, maar uiteraard gemoderniseerd. Het zijn kwalitatieve horloges met een luxe uitstraling.

MAURICE LACROIX ELIROS
De Eliros collectie wordt ook wel de basis collectie van Maurice Lacroix genoemd. Deze collectie bevat modellen voor mannen en vrouwen, met zowel edelstalen als lederen horlogebanden. Een enkel model heeft een echte moonphase functie.

MAURICE LACROIX FIABA
De Fiaba collectie is een collectie met uitsluitend horloges voor dames, en bevat klassieke horloges in de kleuren zilver, goud of rosé. De wijzerplaten van deze horloges zijn vaak voorzien van Romeinse cijfers.

MAURICE LACROIX LES CLASSIQUES
De Les Classiques lijn bevat, zoals de naam al zegt, voornamelijk klassieke horloges. Kwalitatieve horloges met vaak simpel gehouden wijzerplaten, die hierdoor goed af te lezen zijn.

MAURICE LACROIX MASTERPIECE
De Masterpiece horloges zijn het pronkstuk binnen de collectie van het merk. De horloges worden gefabriceerd in beperkte oplages, en hebben een automatisch uurwerk. Vaak wordt een horloge uit deze lijn voorzien van een ‘open heart’ wijzerplaat, waardoor u direct op het uurwerk kunt kijken.

MAURICE LACROIX PONTOS
De Pontos horloges stralen naast kwaliteit ook nog eens sportiviteit uit! Deze horloges kenmerken zich door fraaie wijzerplaten met het krasvaste saffierglas.